• Hizmetlerimizi İnceleyin

    İhtiyacınız olan hizmet ve ürünlerimizle ilgili bilgi almak için lütfen formu doldurun.
    ISITMA SOĞUTMA ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER MEKANİK İNŞAAT
  • Neden Remka Teknik?

    Profesyonel Ekibimizle Hizmetinizdeyiz.

    Remka Teknik Doğalgaz, uzman ekibi ve sektördeki deneyimi ile Manisa ve Aydın il ve ilçelerinde konut, site, işyeri ve fabrikalara doğalgaz, ısıtma, mekanik tesisat, projelendirme ve taahhüt hizmetleri veren AKSA  ve ENERYA Doğalgaz yetkili firmasıdır.

     

    Taleplerinizi koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizle mühendislerimiz tarafından titizlikle projelenledirip, uzman ekibimizin kusursuz işçiliği ile siz değerli Manisalılara sunarak daha konforlu ve ekonomik ısınmanıza ve enerji kullanmanıza olanak sağlıyoruz.

     

    Remka Teknik olarak kaliteli, kalıcı, kullanışlı ürünleri uzman ekibimizle uygun koşullarda müşterilerimize sunmak ana misyonumuzdur. MANİSA, İZMİR , AYDIN illerinde hizmetinizdeyiz. Hemen formu doldurun, konforu ve kalliteyi en uygun fiyatlarla size sunalım.

     

  • REMKA TEKNİK NASIL ÇALIŞIR?

  • Talep Oluşturma

    Sürecimiz ücretsiz keşif formumuzda sizden istenilen bilgileri doldurmanızla beraber başar. Ekibimiz talebinizi ilgili birime iletir.

    Profesyonel ekibimiz tarafından en kısa sürede aranırsınız ve keşif için randevunuz belirlenir.

     

     

    Ekip Ziyareti

    Talebinizle ilgilenecek alanında uzman saış ekibimiz sizi arayarak, planladığınız gün ve saatte projenin uygulanacağı mekanda (ev, işyeri v.b) sizi ziyaret eder.

    Bu ziyaret projenin oluşşturulabilmesi için gerekli olup keşif için sizden bir ücret kesinlikle talep edilmez.

    Anlaşma

    Ekibimiz talep ettiğiniz hizmet  doğrultusunda size, kullanımı sizin için en uygun olan, size özel, estetik, kolay kullanım ve ürün özellikleri gibi gereksinimleri toplayarak sizlere teklif sunar.

    Toplanan gereksinimlerle beraber size en iyi fiyat garantisi ile sunulan teklifi onaylamanız durumunda sözleşme imzalanır ve proje hazırlamaya geçilir.

    Proje Süreci

    Anlaşmanın yapılması ile beraber, uzman mühendis ve teknik ekibimiz ihtiyacınızı ve isteklerinizi gözönünde bulundurarak uygulanacak olan işin projesini hazırlarlar.

    Uygulama Süreci

    Ekibimizle beraber planladığınız ve sizin için uygun olan gün ve saatte profesyonel ekibimiz projenin uygulanacağı mekana gelir.

    Anlaşmada belirlenen iş teslim süreci içerisinde  montaj yapılır hasar gören yer varsa onarılır, eksiksiz ve temiz bir şekilde uygulama tamamlanır.

    İşin Teslimi

    Projenin tamamlanması ardından ekibimiz kullanım testlerini gerçekleştirir ve proje eksiksiz şekilde size teslim edilir. Kullanım aşamanızda ortaya çıkabilecek istek ve önerileriniz için uzman ekibimize dilediğiniz zaman ulaşabilir, servis hizmeti alabilirsiniz.

ÜCRETSİZ KEŞİF TALEBİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
X